Ο Μάικλ Κάρικ, προσωρινός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε την ανυπομονησία των παικτών του να επιστρέψουν στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα, μετά την πρόσφατη ήττα τους από τη Νιούκαστλ. «Ανυπομονούμε να ξαναμπούμε στη δράση», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η ήττα αυτή, που ήρθε παρά την προσπάθεια της Γιουνάιτεντ, σημειώθηκε όταν ο Γουίλιαμ Οσούλα πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στο 90ό λεπτό, τερματίζοντας το αήττητο σερί του Κάρικ. Παρά την απογοήτευση, ο προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει πολλά να παίξει.
«Καταλαβαίνω ότι η πρώτη ήττα είναι δύσκολη, αλλά ήταν μια καλή εβδομάδα για εμάς», πρόσθεσε. Ο Κάρικ αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια του πρώην παίκτη Πολ Σκόουλς, λέγοντας ότι δεν έχει κάτι να προσθέσει και πως οι απόψεις είναι πολλές και ποικιλόμορφες.
Αναφορικά με τον Μέισον Μάουντ, ο Κάρικ επιβεβαίωσε ότι ο μέσος είναι κοντά στην επιστροφή του, αν και δεν έχει ακόμη πλήρη ετοιμότητα. «Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς», δήλωσε ο Κάρικ, προσθέτοντας ότι θα δουν αν θα συμμετάσχει στο παιχνίδι της Κυριακής.
![]()

