Κέβιν Πάνγκος και Μπράντον Ντέιβις οι MVPs

Κέβιν Πάνγκος και Μπράντον Ντέιβις οι MVPs

Ο Πάνγκος της Ζενίτ Aγίας Πετρούπολης και ο Ντέιβις της Μπαρτσελόνα μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP της πρώτης εβδομάδας των πλέι οφ της Euroleague.

Ιατρική φροντίδα σε όλους

Και ποι δύο είχαν 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στις νίκες των ομάδων τους. Ο μεν πρώτος είχε 33 βαθμούς στο Game 1, όταν οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με 74-76 επί της πρώτης στην κανονική περίοδο Μπαρτσελόνα, μέσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Ο Πάνγκος σημείωσε 19 πόντους με 4/6 τρίποντα, μοίρασε 9 ασίστ, είχε 7 κερδισμένα φάουλ και 3 ριμπάουντ. Στο Game 2, ήταν η σειρά του σέντερ της Μπαρτσελόνα να πιάσει τους 33 βαθμούς και να οδηγήσει τους «μπλαουγκράνα» σε νίκη (81-78) επί της Ζενίτ, χάρη στην οποία οι Καταλανοί ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά με τη ρωσική ομάδα. Ο Ντέιβις πέτυχε 22 πόντους με 12/13 βολές, κέρδισε 10 φάουλ και μάζεψε 8 ριμπάουντ.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Play