Η ομάδα της Κρήτης έχει φτάσει τα έξι κρούσματα μέσα σε λίγο διάστημα
Άλλο ένα κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην ομάδα του ΟΦΗ και πιο συγκεκριμένα το έκτο τον τελευταίο καιρό.
Χθες προέκυψαν άλλα δύο κρούσματα από τα τεστ που είχαν διενεργηθεί (ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του τεχνικού τιμ) και σήμερα έγινε γνωστό άλλο ένα. Σε συνδυασμό με τα τρία κρούσματα που είχαν γίνει γνωστά πριν από λίγο καιρό λοιπόν, οι Κρητικοί έχουν φτάσει συνολικά στα έξι.
Όσον αφορά τώρα την προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου Νίκος Νιόπλιας, είδε τους Τοράλ, Μεγιάδο και Στάικο να επιστρέφουν στις προπονήσεις. Οι Καστάνιος και Τσιλιανίδης έβγαλαν μέρος του προγράμματος ενώ ο Καμάου συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.
Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Επασί, Σελίμοβιτς, Ουές, Γρίβας, Διαμαντής κι επίσης οι Βούρος, Λυμπεράκης, Γκαγιέγος, Ντε Γκουζμάν λόγω ίωσης.
Δείτε επίσης: Λυκογιάννης: «Είχαμε ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας»
- Καιρικές συνθήκες σε Μακεδονία και Θράκη με τοπικούς όμβρους
- Η ανάγκη για θεμελιώδεις αλλαγές στον πόλεμο της Γάζας τονίζει ο Γερμανός ΥΠΕΞ Γ. Βάντεφουλ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καμπανάκι» 1,7 εκατ. για παράνομες επιδοτήσεις σε αγροκτηνοτρόφους της Θεσσαλίας – Δεσμεύσεις περιουσιών και κρυπτονομισμάτων
- Ατύχημα στη Νότια Εύβοια: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαράδρα, δύο γυναίκες στο νοσοκομείο
- Στους ημιτελικούς των 50μ. ύπτιο προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr