«Κλείδωσε» το γκρουπ των ισχυρών: η Ελλάδα στο Euro 2028

«Κλείδωσε» το γκρουπ των ισχυρών: η Ελλάδα στο Euro 2028

Η Ελλάδα «κλείδωσε» το γκρουπ των ισχυρών για το Euro 2028, μετά το 0-0 χθες στην Τούμπα απέναντι στη Γερμανία. Η παρουσία της θα κριθεί στην κλήρωση της 6ης Δεκεμβρίου στο Μπέλφαστ.

Στην κορυφή του 2ου ομίλου ανέβηκε η Ολλανδία, στους οκτώ βαθμούς μαζί με την Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής του Nations League. Οι «Οράνιε» νίκησαν 2-1 στο Αϊντχόφεν τη Σερβία, η οποία ουσιαστικά μένει τελευταία στον όμιλο και θα πάρει μέρος στα μπαράζ για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην League B.

Αυτό σημαίνει πως το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που διεκδικεί την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, εξασφάλισε την παρουσία του στους ισχυρούς του Euro 2028, στην κλήρωση που θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου στο Μπέλφαστ. Στο γκρουπ των ισχυρών, μαζί με την Ελλάδα, θα βρίσκονται επίσης οι εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου, της Ιταλίας και της Νορβηγίας.

Loading

Play