Κλείνει ο Παναθηναϊκός τον Αχμέντ Τουμπά με κόστος 800.000 ευρώ, προλαβαίνοντας την Άντερλεχτ

Κλείνει ο Παναθηναϊκός τον Αχμέντ Τουμπά με κόστος 800.000 ευρώ, προλαβαίνοντας την Άντερλεχτ

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή του, καθώς έφερε στην Αθήνα τον διεθνή Αλγερινό κεντρικό αμυντικό, Αχμέντ Τουμπά της τουρκικής Μπασακσεχίρ. Ο Τουμπά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Το κόστος της μεταγραφής του 27χρονου, αριστεροπόδαρου στόπερ θα φτάσει τις 800.000 ευρώ, ένα ποσό που είχε ορίσει η «Μπασάκ» ως οψιόν αγοράς. Η συμφωνία είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη βελγική Μαλίν για τον μονοετή δανεισμό του, αλλά δεν «ενεργοποιήθηκε» ποτέ, διότι ο Τουμπά δεν ήθελε να μείνει στον βελγικό σύλλογο.

Η Άντερλεχτ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Αλγερινό στόπερ και είχε προχωρήσει αρκετά τις επαφές της, ωστόσο ο Παναθηναϊκός μπήκε «σφήνα» στην υπόθεση. Όταν ο Ρουί Βιτόρια έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Τουμπά, οι «πράσινοι» του προσέφεραν ένα πολύ καλό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ, όσα χρήματα περίπου έπαιρνε και ο Μάγκνουσον πέρυσι. Ο Αλγερινός απάντησε θετικά στην πρόταση και την Τετάρτη (11/6) ήρθε «αθόρυβα» στην Ελλάδα για να κλείσει το deal.

Loading

Play