Κληρώνει σήμερα για ΠΑΟΚ , Παναθηναϊκό και Άρη – Μαθαίνουν τους ευρωπαϊκούς αντιπάλους

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στη δεύτερη θέση και θα είναι ξανά παρών στα προκριματικά του Champions league μετά τη σεζόν 2010-11 –  Άρης και ΠΑΟΚ θα μάθουν τους αντιπάλους τους για δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Οι τρεις ελληνικές ομάδες ρίχνονται στην «μάχη» των προκριματικών. Στις 13:00 ο Παναθηναϊκός θα μάθει ποια εκ των Ντνίπρο και Γκενκ θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ταυτόχρονα η διαδικασία θα βοηθήσει και τον Ολυμπιακό να γνωρίζει τις δύο πιθανές αντιπάλους για την κλήρωση της 24ης Ιουλίου, αφού όποια ομάδα από τις δύο δεν πέσει με τον Παναθηναϊκό, θα κληρωθεί ενάντια στην Σερβέτ και ο χαμένος του ζευγαριού αυτού θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

propoli

Ακολουθεί στις 14:00 εκείνη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference απ’ όπου Άρης και ΠΑΟΚ θα μάθουν τους αντιπάλους τους μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών. Οι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση αυτή. Συνολικά οι πιθανοί αντίπαλοι των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης είναι 45, οι 28 εξ’ αυτών είναι ήδη γνωστές ενώ οι υπόλοιπες 17 θα προκύψουν από τα ζευγάρια του πρώτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Και οι δύο κληρώσεις αναμένεται να μεταδοθούν μέσα από τις ιστοσελίδες της UEFA.

Δείτε επίσης: Οι αθλητικές μεταδόσεις της σημερινής (21/6) ημέρας

Loading