Τι είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ για την κατάσταση στην ομάδα
Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και είπε μεταξύ άλλων πως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για να αναβληθεί το παιχνίδι με την Τσέλσι στις 2/1.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Έχουμε τρία κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα και κάποια ακόμη στο stuff. Δεν είναι ωραία η κατάσταση. Δεν είμαι σε θέση να πω ποιοι είναι καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα μοριακά τεστ, αλλά θα το δείτε στην αποστολή. Θα είναι ξεκάθαρο».
Για το αν θα ζητήσει αναβολή η ομάδα:
«Όχι ακόμη, αλλά δεν γνωρίζουμε. Δεν έχουμε ακόμη μία μεγάλη διασπορά που 10,15,20 παίκτες θα έχουν κορωνοϊό. Για εμάς είναι κάθε μέρα και από ένα. Είναι σαν λοταρία, στεκόμαστε και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να περιμένουμε. Αυτή την στιγμή, πιθανότατα δεν θα ζητήσουμε αναβολή. Όμως δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάστασή μας σε λίγες ώρες».
Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Και ο Γκάρι Ροντρίγκες θετικός στον κορονοϊό
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
![]()
