Για τον Τιάγκο Αλκάνταρα μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος τόνισε ότι τα καλύτερα ακόμα δεν τα έχουμε δει από αυτόν τον παίκτη παγκόσμιας κλάσης.
«Όταν ήρθε εδώ, κόλλησε Covid-19 και τραυματίστηκε. Αυτό φυσικά κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα, αλλά έδειξε τι είδους παίκτης είναι και τι μπορεί να κάνει για εμάς», δήλωσε ο Κλοπ στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Φυσικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα που έρχονται. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και πολύ καλή προσωπικότητα και προφανώς παίκτης παγκόσμιας κλάσης».
Ο Κλοπ επαίνεσε την επαφή που έχει ο παίκτης του με την μπάλα, παρομοιάζοντας τον με παίκτη του γκολφ: «Έχει υπέροχη οπτική και μπορεί να ρίξει τη μπάλα όπου θέλει, λίγο σαν παίκτης γκολφ, ένας παίκτης γκολφ παγκόσμιας κλάσης», δήλωσε ο Κλοπ. «Προφανώς, μπορεί να το κάνει χωρίς σκέψη. Λατρεύω τον τρόπο που παίζει», πρόσθεσε.
Δείτε επίσης: ΕΟΕ: Εκλογές, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου
- Εντυπωσιακή έναρξη διαπραγμάτευσης νέων μετοχών της ElvalHalcor
- Ντουπλάντις: Σίγουρος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μπέρμιγχαμ
- Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας και Βουλγαρίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος
- Νεκρός ο Γάλλος ατζέντης που σύστηνε γυναίκες στον Τζέφρι Έπσταϊν
- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή: Νέος τερματοφύλακας ο Θοδωρής Καλαμάτας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
