Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη NOVA είναι και ο Αστέρας Τρίπολης και μάλιστα για τα επόμενα δύο χρόνια! Ο σύλλογος της Πελοποννήσου, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι και το μόνο που απομένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις!
Εκτός από τον ΠΑΟΚ ο οποίος αναμένεται να συμφωνήσει και αυτός με το συνδρομητικό κανάλι, οι υπόλοιπες πέντε ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη είναι ο Βόλος, ο Ιωνικός, ο Παναιτωλικός, η Λαμία και ο Απόλλων Σμύρνης, οι οποίες ομάδες όμως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Cosmote TV.
Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει και η Cosmote δεν μπορεί να αποσπάσει τις υπογραφές των συλλόγων, έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, με τις ομάδες να επιθυμούν να υπογράψουν για τα επόμενα δύο χρόνια.
Δείτε επίσης: Κι άλλη ομάδα για Μανωλά!
- Ο Τραμπ ζητά την απόλυση της Λίζα Μόνακο από τη Microsoft
- Βενεζουέλα: Σενάρια στρατιωτικών πλήγματων από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το NBC
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιδιώκει ενίσχυση του πυρηνικού οπλοστασίου της χώρας
- Το Ιράν διαβεβαιώνει ότι δεν θα αποχωρήσει από τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων
- Στα Νέα Σαββατοκύριακο: Το μυστήριο των διεθνών σχέσεων και οι κρίσιμες αποφάσεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr