Κουέστα: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η κατάκτηση του τροπαίου»

 Σίγουρος πως ο  Άρης μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου και να δώσει στον κόσμο του τη χαρά ενός τροπαίου μετά από πάρα πολλά χρόνια εμφανίστηκε ο Χουλιάν Κουέστα. 

propoli

 Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στην κοινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (25/5, 20:30) μεγάλου τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο «Πανθεσσαλικό» και τόνισε πως αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι το τρόπαιο και η ώθηση που έχει δώσει στην ομάδα του ο κόσμος της.

 Αναλυτικά ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

 -Για το πώς έζησαν τη διαδρομή οι παίκτες του Άρη μέχρι τον τελικό: 
 «Είμαι εδώ έξι χρόνια, δεν είμαι ένας οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, είμαι ένας από την ομάδα. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος της ομάδας το αξίζει, είμαστε πεπεισμένοι πως θα τα καταφέρουμε και θα φέρουμε το Κύπελλο».

 -Για την απουσία κόσμου από τις εξέδρες: 
 «Είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος μας παίζει σημαντικό ρόλο, ήταν δίπλα μας όλη την εβδομάδα και μας έδωσε το μήνυμα. Προσωπικά δεν μου αρέσει να παίζω χωρίς κόσμο. Εμείς γνωρίζαμε πως θα έρθουμε με κόσμο, δεν ξέρω τι άλλαξε. Ο κόσμος μας θα μας περιμένει στην επιστροφή ό,τι και αν γίνει, και είναι η στιγμή να δώσουμε στον κόσμο αυτό που του αξίζει».

 -Για το αν ο κόσμος έχει δώσει στους παίκτες της ομάδας να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το τρόπαιο: 
 «Κάθε φορά που περνούσαμε έναν γύρο, το πιστεύαμε όλο περισσότερο. Φτάσαμε με όρεξη να κερδίσουμε και με την ώθηση που μας δίνει ο κόσμος μας, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του Άρη είναι ο κόσμος του. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εδώ αλλά αισθανόμαστε τη σιγουριά πως θα είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

 -Για το αν τους βάζει πίεση το γεγονός πως έχουν τέσσερις σερί παρουσίες στην Ευρώπη: 
«Οπωσδήποτε η πρόκριση στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μας, το πιο σημαντικό όμως για μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Έτσι θα κατακτήσουμε το στόχο μας και έτσι θα γράψουμε ιστορία με το σύλλογο. Η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας τους, εμείς έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το σημείο και αυτό που μετράει για μας είναι η νίκη».

 -Για το αν θεωρεί πως θα φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο παρελθόν να παίξει σ’ έναν τελικό:
 «Άλλες φορές άδικα δεν είχαμε φτάσει μέχρι τον τελικό, είχαμε οδυνηρούς αποκλεισμούς στα τελευταία λεπτά, στα τελευταία δευτερόλεπτα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αλλά σου δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία για να μπορέσεις να φτάσεις στον τελικό και σίγουρα χρειαζόμαστε την τύχη που μας έλειψε όλα τα προηγούμενα χρόνια για να φτάσουμε στον τίτλο».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading