Κούγιας: «Είδα δύο στημένες διαιτησίες – Να το καταλάβουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ»

Σε μια διαδικτυακή εκπομπή, ο Αλέξης Κούγιας, εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρθηκε στις διαιτησίες του Άρη-Παναθηναϊκός και του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, που επιμελήθηκαν ο Αλεξάντερ Στάβρεφ και ο Τομπίας Στίλερ αντίστοιχα.

Κατηγόρησε ότι αυτές οι διαιτησίες ήταν προσχεδιασμένες με σκοπό να διασφαλιστούν συγκεκριμένα αποτελέσματα: η αποτυχία του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Άρη, καθώς και η αδυναμία του ΠΑΟΚ να πετύχει αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

propoli

Αναλυτικά όσα είπε στην διαδικτυακή εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούτζου:

«Είδα δυο στημένες διαιτησίες, που είναι αποτέλεσμα σχεδίου. Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει ένα κέντρο που καθορίζει μέσω διαιτητών τις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη, θα αποχαιρετήσουν τη Superleague και θα ανέβουν από τη Superleague 2.

Όποιος κάνει μία μελέτη που αφορούν τόσο όσες θα αποχαιρετήσουν όσο και αυτές που θα ανέβουν θα δει κάτι πολύ σημαντικό. Όλα τα βλέπουμε και θα τα αναδείξουμε. Θα έπρεπε και οι ίδιες να ξεσηκωθούν (εννοεί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό). Όλα σκεπάστηκαν κάτω από το χαλί γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός και κέρδισε. Σκοπός ήταν να μην κερδίσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ ή να μην πάρει αποτέλεσμα.

Για τον Ολυμπιακό εάν δεν είχε γίνει αυτή η «τραγωδία» με τον Σλοβάκο διαιτητή με την ΑΕΚ και του Χουάνκαρ η αθλητική «τραγωδία» που ήταν βέβαιο ότι θα κέρδιζε το παιχνίδι… Τρεις και τρεις, έξι βαθμοί. Και πάμε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής που έπρεπε να κερδίσει 0-4.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε με δαπάνη πολλών εκατομμυρίων από τον ιδιοκτήτη να αποκτήσει πολύ καλούς παίκτες. Έχει έναν πολύ καλό κορμό. Έχει και τον Αμπι που τον ‘καταθροχθίζει’ τον αντίπαλο. Υπάρχει και ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Ένας καταπληκτικός προπονητής. Μπορεί να είναι όλοι αισιόδοξοι πως ξαναβγαίνει μία μεγάλη ομάδα»

Δείτε επίσης:

Loading