Την ανυπομονησία του να ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Άρη, όπου θα ανήκει για τα επόμενα δύο χρόνια, εξέφρασε ο Αρνόλντας Κουλμπόκα. Ο 27χρονος Λιθουανός πάουερ φόργουορντ, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους» (28/7), ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έρχομαι στον Άρη. Γνωρίζω ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με πολύ πλούσια ιστορία και εκπληκτικούς φιλάθλους. Πιστεύω ότι είναι η ώρα να ξαναπάμε το κλαμπ εκεί που ανήκει».
Ο Κουλμπόκα πρόσθεσε: «Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, ανυπομονούμε να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσουμε αυτήν την προσπάθεια. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της». Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του Nick Galis Hall, ως… οικοδεσπότης αυτή τη φορά.
Κατέληξε λέγοντας: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή και επιτυχημένη σεζόν. Προσωπικά, θα δίνω το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε αγώνα για να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».
Η ΚΑΕ Άρης, μέσω ανάρτησης στο διαδίκτυο, εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του υποστηρικτή του συλλόγου, Στέλιου Μητσιόγλου. Ο εκλιπών, αν και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ήταν πάντα παρών στο γήπεδο για τον αγαπημένο του Άρη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ