Η Κόβεντρι, επιστρέφοντας στην Premier League μετά από 25 χρόνια, προγραμματίζει επενδύσεις ύψους 220 εκατ. ευρώ για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ομάδας, Νταγκ Κινγκ, επιβεβαίωσε ότι ο προπονητής Φρανκ Λάμπαρντ παραμένει στο τιμόνι και έχει την υποστήριξη του διοικητικού συμβουλίου για αυτή την επένδυση.
Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για μεταγραφές, καθώς και για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάμπαρντ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Πάου Τόρες από την Αστον Βίλα και του Κόνορ Γκάλαχερ, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος στην Τότεναμ.
Η άνοδος της Κόβεντρι στην Premier League θα έχει σημαντικές οικονομικές συνέπειες, με εκτιμώμενα έσοδα 250 εκατομμυρίων ευρώ σε τρία χρόνια, κυρίως λόγω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η ομάδα είχε παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας για 34 συνεχείς σεζόν πριν υποβιβαστεί το 2001.
![]()
