«Ξεκάθαρα δεν το άξιζε ο Μέσι» είπε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής
Τη δυσαρέσκειά του για το ότι ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τη χρυσή μπάλα εξέφρασε ο Τόνι Κρόος μέσω του προσωπικού του podcast.
Ο Γερμανός μέσος, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είπε ξεκάθαρα πως ο Αργεντινός μέσος δεν άξιζε φέτος να πάρει τη χρυσή μπάλα, παρόλο που μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλοντο είναι οι καλύτεροι παίκτες της δεκαετίας όπως ανέφερε.
Ο Γερμανός μάλιστα είπε πως φέτος αυτός που έπρεπε να πάρει το βραβείο είναι ο Καρίμ Μπενζεμά και όχι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όπως υποστηρίζεται από πολλούς.
«Ξεκάθαρα δεν το άξιζε ο Μέσι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μέσι με τον Κριστιάνο ήταν οι κορυφαίοι της τελευταίας δεκαετίας, αλλά φέτος έπρεπε να ήταν άλλοι μπροστά του».
Δείτε επίσης: Ικέρ Κασίγιας: «O Μέσι είναι ένας από τους πέντε καλύτερους στην ιστορία αλλά δεν άξιζε την Χρυσή Μπάλα»
- Αντίστροφη μέτρηση για το Thessaloniki Grand Slam 2026 στο μπιτς βόλεϊ
- Αντόνιο Ρούντιγκερ: Στήριξη στους πρόσφυγες μέσω του ΟΗΕ
- Τέλος εποχής για τη Νάπολι με την αποχώρηση του Κόντε
- Επανεκλογή με επιτυχία για την Αννίτα Δημητρίου στην προεδρία της Βουλής
- Εντυπωσιακή συμμετοχή γυναικών στην εθελοντική στράτευση στο Στρατό Ξηράς
![]()

