Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα διεκδικήσει και τη διοργάνωση τ ων Μεσογειακών Αγώνων του 2030
Μιλώντας στο “Ράδιο Κρήτη”, με αφορμή τη χθεσινή (14/10) ανάθεση των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων του 2023 στο Ηράκλειο, ο κ Αυγενάκης τόνισε ότι επόμενος στόχος είναι η ανάληψη της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων, που για τελευταία φορά φιλοξενήθηκαν στη χώρα μας (συγκεκριμένα στην Αθήνα) το 1991.
Ο υπουργός στάθηκε σε ένα ακόμα σημαντικό γεγονός, καθώς η Κρήτη θα βρεθεί από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου στο επίκεντρο του παγκόσμιου Ολυμπιακού και Αθλητικού κινήματος. Κι αυτό γιατί θα φιλοξενηθεί τελικά στο Ηράκλειο, η 25η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC).
Σε αυτή θα συμμετάσχουν, θα συζητήσουν και θα λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του παγκόσμιου αθλητισμού, οι 206 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές όλου του κόσμου, ο προέδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ και εκπρόσωποι των Διεθνών Ομοσπονδιών Ολυμπιακών αθλημάτων.
- Καναδάς: Συγχαρητήρια από την Ουάσινγκτον στον Μαρκ Κάρνεϊ για τη νίκη του στις εκλογές
- Φορτηγό πλοίο χωρίς κυβερνήτη πλέει στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Μαλέα λόγω μηχανικής βλάβης
- Υεμένη: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι έχουν πλήξει πάνω από 1.000 στόχους από τα μέσα Μαρτίου
- ΗΠΑ: Απέλαση Κουβανής μητέρας χωρίς την ενός έτους κόρη της – Τι ισχύει;
- Στα Νέα της Τετάρτης: Από οικόπεδα σε χωράφια, πώς χάνουν χιλιάδες περιουσίες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr