Λαουτάρο Μαρτίνες: Ετοιμάζεται να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο

Λαουτάρο Μαρτίνες: Ετοιμάζεται να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, βασικός παίκτης της Ίντερ από το 2018, έχει ήδη διανύσει πάνω από 370 αγώνες με την ομάδα του Μιλάνου. Τρεις εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, ο Αργεντινός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα La Gazzetta dello Sport, αποκαλύπτοντας την αφοσίωσή του στον σύλλογο και τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο αρχηγός της Ίντερ εξέπληξε πολλούς με τις δηλώσεις του για τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο, αποκαλύπτοντας την επιθυμία του να απομακρυνθεί από το γήπεδο και τον κόσμο του αθλήματος. Όταν ρωτήθηκε πώς θα ήθελε να τον θυμούνται σε δέκα ή είκοσι χρόνια, ο Μαρτίνες απάντησε: «Ως κάποιον που πάντα έδινε τον καλύτερό του εαυτό».

Σχετικά με τα σχέδιά του μόλις «κρεμάσει τα παπούτσια του», ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε: «Δεν θα μείνω στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Είναι ένα περιβάλλον που δεν μου αρέσει. Δεν θα με ξανακούσετε, θα… εξαφανισθώ».

Loading

Play