Για αλλαγές στο ρόστερ των «λιμνανθρώπων» μιλά ο ΛεΜπρον Τζέιμς
Ο σούπερ σταρ των Λέικερς τόνισε επίσης πως έχει σεβασμό για τον προπονητή Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος απολύθηκε λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τζέιμς προς τα Μέσα Ενημέρωσης τη Δευτέρα (11/4).
«Σέβομαι τον Φρανκ ως προπονητή και ως άνθρωπο. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει τα πάντα στο παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας δεν ξέρω τι θα συμβεί με τον Φρανκ, αλλά δεν έχω τίποτα άλλο παρά τον σεβασμό για αυτόν».
Ο Τζέιμς είχε κατά μέσο όρο 30,3 πόντους ανά παιχνίδι, και έγινε ο πρώτος παίκτης που βελτίωσε τον μέσο όρο της καριέρας του (27,1 πόντοι) στη 19η σεζόν του. Σημείσε 30 και πλέον πόντους 34 φορές, πιάνοντας εύκολα άλλο ένα ρεκόρ του ΝΒΑ για παίκτη στη 19η σεζόν του.
Ο ίδιος είναι διαθέσιμος για την επέκταση του συμβολαίου του με τους Λέικερς αυτό το καλοκαίρι, αλλά δήλωσε τη Δευτέρα (11/4) ότι δεν είχε συνομιλία με την ομάδα γι’ αυτή τη συμφωνία.
Προς το παρόν ο ίδιος επικεντρώνεται στο πως θα προετοιμαστεί το καλοκαίρι για την επόμενη σεζόν. «Πιστεύω ότι το επιτελείο της διοίκησης θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να ξαναφτιάξουμε μία ομάδα που θα κερδίζει», τόνισε, προσθέτοντας ότι θα μοιραστεί τη γνώμη του εάν του ζητηθεί ζητήσει από την ομάδα.
Όσο για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο «μετακόμισης» σε άλλη ομάδα ή μια πιθανή επιστροφή στο Κλίβελαντ, ο 37χρονος σούπερ σταρ φρόντισε να τελειώσει από νωρίς τα «σενάρια». «Ήρθα εδώ για να κερδίσω ένα πρωτάθλημα και θέλω να κερδίσω περισσότερα. Μπορώ να συνεχίζω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, όπως έδειξα φέτος», κατέληξε ο Τζέιμς.
Δείτε επίσης: Ο Κεϊρόζ επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από την Αίγυπτο
- Ρήξη τένοντα: Καινοτόμες μέθοδοι για πλήρη αποκατάσταση
- Ο κίνδυνος εξάπλωσης νοσοκομειακών λοιμώξεων από την πλυντηρίων ρούχων στο σπίτι
- Ισπανία: Απίστευτη ιστορία κακοποίησης παιδιών από γονείς σε προάστιο του Οβιέδο
- Κλείσιμο σταθμών Γραμμής 2 του Μετρό λόγω εργασιών εγκατάστασης 5G
- Εθελοντική αιμοδοσία στις 9 Μαΐου από το Bloode και την NBG Pay: Κάντε τη διαφορά