Λειψία: Αποκτά τον Γιόχαν Μπακαγιόκο με 30 εκατ. ευρώ

Λειψία: Αποκτά τον Γιόχαν Μπακαγιόκο με 30 εκατ. ευρώ

 Η Λειψία συμφώνησε με την Αϊντχόφεν στα 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γιόχαν Μπακαγιόκο. Ο 22χρονος Βέλγος ακραίος επιθετικός είχε 12 γκολ και τρεις ασίστ σε 42 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας και θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα.

 Ο Μπακαγιόκο θα περάσει σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους «κόκκινους ταύρους». Στο μεταξύ, η Λειψία ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κόστα Νεντέλκοβιτς από την Αστον Βίλα, δανεικού για ένα χρόνο.

 Ο 19χρονος Σέρβος αμυντικός είχε αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στη γερμανική ομάδα, η οποία συμφώνησε με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ να κρατήσει τα δικαιώματα του για έναν ακόμη χρόνο.

Loading

Play