Ο Κέβιν Σάντε βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς η Λίβερπουλ και η Αρσεναλ θέλουν τον Κέβιν Σάντε ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής αγοράς. Την ίδια ώρα, η Μπρέντφορντ επιδιώκει να τον κρατήσει με νέα συμφωνία έως το 2030 και οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.
Η διοίκηση της Μπρέντφορντ επιθυμεί να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Κέβιν Σάντε μέχρι το 2030, με οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο, όμως ο ίδιος σκέφτεται τη μεταγραφή σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα, που θα διεκδικεί τίτλους.
Ο 24χρονος Γερμανός διεθνής επιθετικός δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση της λονδρέζικης ομάδας, ενώ σύμφωνα με τη «Mirror» βρίσκεται στη λίστα της Λίβερπουλ και της Αρσεναλ για τον Ιανουάριο.
Ο Σάντε πήρε μεταγραφή στην Μπρέντφορντ το καλοκαίρι του 2023 από τη Φράιμπουργκ, έναντι 25 εκατ. ευρώ, και από τότε μετρά 81 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τις «σφήκες». Φέτος είναι ξανά βασικός και έχει ξεκινήσει δυνατά, με τρία γκολ σε οκτώ συμμετοχές, κάτι που έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.
![]()

