Μετά από τη μεγάλη διεθνή διακοπή, η Ligue 1 επιστρέφει και η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται αύριο (10/10) τη Λα Μαν στο «Παρκ ντε Πρενς», ψάχνοντας μια ευκαιρία ανόδου, αφού βρίσκεται στην 6η θέση. Πρέπει να διανύσουμε επτά μήνες ηρεμίας, τόνισε ο Λουίς Ενρίκε, με φόντο το επόμενο διάστημα της σεζόν.
«Απέχουμε πολύ από το σημείο όπου θέλουμε να βρισκόμαστε στη βαθμολογία. Η ανθεκτικότητα ήταν το κλειδί πέρυσι. Φέτος έχουμε ξεκινήσει διαφορετικά. Είναι μια συναρπαστική πρόκληση για εμάς. Θα συζητήσουμε για τη λέξη-κλειδί μετά τα Χριστούγεννα, πιθανότατα γύρω στον Μάρτιο», είπε ο Λουίς Ενρίκε μιλώντας χθες (9/10) στους δημοσιογράφους, ενώ σε ερώτηση για το ντεμπούτο του Ζινεντίν Ζιντάν προχώρησε σε νέο σχόλιο.
«Από όσα είδα στους πρώτους αγώνες της εθνικής Γαλλίας, υπήρχαν ξεκάθαρες ιδέες όσον αφορά την πίεση, τη συνεργασία και το ομαδικό παιχνίδι, στοιχεία δύσκολο να επιτευχθούν όταν είσαι προπονητής εθνικής ομάδας, λόγω της έλλειψης χρόνου. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αλλά το επίπεδο των παικτών που επέλεξε ήταν πολύ θετικό», ανέφερε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν. Το επίπεδο των παικτών που επέλεξε ήταν πολύ θετικό.
Η ανθεκτικότητα ήταν το κλειδί πέρυσι, συμπλήρωσε ο Λουίς Ενρίκε, εξηγώντας τη διαφορά με τη φετινή εκκίνηση της ομάδας του.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: EPA
![]()
