Ο Άντονι Μαρσιάλ επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο μάνατζέρ του στο Sky Sports.
Την αποχώρησή του από το Ολντ Τράφορντ επιθυμεί ο Άντονι Μαρσιάλ έξι χρονιά μετά την απόκτησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την είδηση έκανε γνωστή ο μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού μιλώντας στο Sky Sports.
Ο λόγος που ο 26χρονος φορ δεν είναι ικανοποιημένος πλέον στο Μάντσεστερ έχει να κάνει με τον χρόνο συμμετοχής τους, δεδομένου ότι τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων μόλις 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τις τέσσερις πήρε φανέλα βασικού.
Το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ έχει ισχύ μέχρι το 2024. “Ο Άντονι επιθυμεί να φύγει από τον σύλλογο τον Ιανουάριο. Απλώς πρέπει να παίξει. Δεν θέλει να μείνει τον Ιανουάριο και θα μιλήσω με τον σύλλογο σύντομα”, ανέφερε στο Sky Sports ο εκπρόσωπος του Γάλλου διεθνή.
Δείτε επίσης: Έξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου;» ρώτησε τον Λιάγκα
- Γάζα: Η Γερμανία ανακοινώνει την άρση περιορισμών στις εξαγωγές όπλων προς το Ισραήλ
- Ουκρανία: Ο Τραμπ σκέφτεται να απειλήσει με αποστολή πυραύλων Τόμαχοκ τον Πούτιν αν δεν τερματιστεί ο πόλεμος
- Ισραήλ: Δύο βουλευτές ανακοινώνουν μποϊκοτάζ στην ομιλία του Τραμπ στην Κνέσετ
- Γάζα: Το Ιράν απορρίπτει την πρόσκληση για τη σύνοδο στην Αίγυπτο
- Ισραήλ: Δυσκολίες στην επιστροφή των νεκρών ομήρων από τη Χαμάς