Μαρινάκης: «Ο Μαρτίνς είναι φίλος και μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας, γιατί πάνω από όλα εκτός από ένας καλός προπονητής είναι και ένας πολύ καλός άνθρωπος, που μπορείς να τον εμπιστεύεσαι, μπορείς να συζητάς για ποδόσφαιρο και μπορείς να βασιστείς πάνω του για την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας», ανέφερε και πρόσθεσε:

propoli

«Γι’ αυτούς τους λόγους δεν είχαμε να συζητήσουμε και πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δύο χρόνια, γιατί η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη, και η εκτίμηση προς το πρόσωπό του από τη δική μας πλευρά είναι επίσης πολύ μεγάλη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα επόμενα δύο χρόνια να είναι κοντά μας, να συνεχίσουμε να είμαστε Πρωταθλητές, και να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια τα υόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο, όρεξη να έχουμε για επιτυχίες»

O προπονητής του Ολυμπιακού με τη σειρά του πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος γι’ αυτό που ζω, όλοι γνωρίζουν ότι νιώθω σαν στο σπίτι μου, νιώθω ευπρόσδεκτος. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Πρόεδρος μου δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλεύω, και να κάνω αυτό που μου αρέσει στη ζβή μου και την καριέρα μου»

«Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου για όλη τη δουλειά, την αφοσίωση και ό,τι περνάει από το χέρι μας θα γίνει και θα συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι, γεμάτοι επιτυχίες και γεμάτοι με όμορφα παιχνίδια. Είμαι ευτυχισμένος που συνεχίζω τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Πέδρο Μάρτινς.

Δείτε επίσης: «Χτύπημα» του Σοάρες μετά την ανακοίνωση του από τον ΠΑΟΚ

Loading