Ολοκληρώθηκε η παρουσία του Μαρκ Γκασόλ στο ΝΒΑ, μετά από 13 χρόνια προσφοράς του 36χρονου στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ.
Ο Ισπανός σέντερ ο οποίος σήμερα αποδεσμεύτηκε από το Μέμφις, δίνει πρόωρο τέλος στη δεύτερη θητεία του στους Γκρίζλις και αναμένεται να επιστρέψει τη σεζόν 2021-22 στα ευρωπαϊκά παρκέ.
Ο Γκασόλ είχε αναδειχθεί αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του με τους Μέμφις Γκρίζλις ενώ αποτελεί τον κορυφαίο στην ιστορία του συλλόγου σε ριμπάουντ και μπλοκ.
Μετά την αποχώρηση του από το Μέμφις κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς το 2019 και αποχαιρετά τη Λίγκα με μέσο όρο καριέρας 14 πόντους 7.4 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και 1.4 μπλοκ σε 891 παιχνίδια (866 βασικός).
Δείτε επίσης: Εθνική υδατοσφαίρισης: Με άγχος στην οκτάδα, 5-4 τη Ρουμανία
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι ευχαριστεί τον Τραμπ για την αποστολή όπλων στο Κίεβο
- Άρης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράτσιτς για τέσσερα χρόνια από τη Σασουόλο
- Θ. Πλεύρης: Επιβεβαίωσε τη δημιουργία μόνιμης δομής για μετανάστες στην Κρήτη – Αναζητούν στρατόπεδα του υπουργείου Άμυνας
- Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση παιδιού στην περιοχή του Μαλακώντα
- Κόλγουιλ: «Το Μουντιάλ Συλλόγων 2025 θα είναι πιο πολύτιμο από το Champions League»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr