Μαρόκο: Ο Ελ Κααμπί ανάμεσα στους 28 κληθέντες του Ρεγκραγκί για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Μαρόκο: Ο Ελ Κααμπί ανάμεσα στους 28 κληθέντες του Ρεγκραγκί για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, πρώτος σκόρερ της Super League, βρίσκεται- όπως αναμενόταν- μεταξύ των 28 παικτών που ανακοίνωσε σήμερα ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί στο Μαρόκο από τις 21 Δεκεμβρίου 2025 έως τις 18 Ιανουαρίου 2026.

Μαζί με τον Ελ Κααμπί στην επίθεση έχουν κληθεί οι Μπραχίμ Ντίαζ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ιλίας Αχόματς (Βιγιαρεάλ), Σεμσντίν Ταλμπί (Σάντερλαντ), Γιουσέφ Εν-Νεσίρι (Φενερμπαχτσέ), Σουφιάν Ραχίμι (Αλ Αίν), Αμπντεσαμάντ Εζαλζουλί (Μπέτις) και Ελίς Μπεν Σεγκίρ (Μπάγερ Λεβερκούζεν).

Ανάμεσά στους κληθέντες, ο Ατσράφ Χακίμι ξεχωρίζει ως σύμβολο. Για πολύ καιρό αβέβαιος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Champions League, θα είναι παρών στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2025. Αυτή η είδηση καθησυχάζει ολόκληρο το έθνος, ειδικά καθώς ο διεθνής Μαροκινός προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά που τονίστηκε από το βραβείο του Αφρικανού «Παίκτη της Χρονιάς».

Με ένα εντυπωσιακό σερί 17 συνεχόμενων νικών, οι Μαροκινοί προσεγγίζουν αυτή τη διοργάνωση του 2025 με πρωτοφανή δυναμική στην ιστορία μιας εθνικής ομάδας. Το Μαρόκο μπαίνει στη διοργάνωση ως φαβορί, έχοντας να σηκώσει το ηπειρωτικό τρόπαιο από το 1976.

Loading

Play