Ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει μαζί του ο Χερμάν Μπούργος
Γνωστή έγινε η αποστολή του Άρη ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Χερμάν Μπούργος με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετές απουσίες.
Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:
Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (11/05), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (18:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Matilla, Sundgren, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Lucas Sasha, Ganea, Ndiaye, Benalouane, Cristian Lopez (τραυματίες), Hajrovic, Denis.
Δείτε επίσης: Παπασταθόπουλος: «Τελικός το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»
- Κώστας Τσουκαλάς: Σφοδρή κριτική στον Γιώργο Φλωρίδη για τη δικαιοσύνη και τις εξελίξεις στην υπόθεση των Τεμπών
- Στενότερη συνεργασία Δήμου Ιωαννιτών με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού
- Δωρεά 10 SUV στην Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος
- Ο Παναγιώτης Δουδωνής προτείνει υπερπλειοψηφίες για την αναθεώρηση του Συντάγματος στην επόμενη Βουλή
- Ο Ίθαν Χοκ αναλαμβάνει τον ρόλο του παγκόσμιου πρεσβευτή για την Canali
![]()
