Με ευρωπαϊκό αέρα ο ΠΑΟΚ στο Σαράγεβο για το ματς με την Μπόσνα

Με ευρωπαϊκό αέρα ο ΠΑΟΚ στο Σαράγεβο για το ματς με την Μπόσνα

Με ευρωπαϊκό αέρα ο ΠΑΟΚ στο Σαράγεβο κινείται από σήμερα ο «Δικέφαλος», που προσγειώθηκε νωρίς το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη. Η αποστολή βρίσκεται στη Βοσνία για το αυριανό παιχνίδι με την Μπόσνα, στη 2η αγωνιστική του EuroCup (20:30, Novasports Prime).

Θεατής από απόσταση της αναμέτρησης θα είναι ο νεοαποκτηθείς Ντονάτας Μοτιεγιούνας, ενώ στην αποστολή μπήκε ο Κλίφορντ Ομορούγι, με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ να παραμένει ανοιχτό μετά τη μεταγραφή του Λιθουανού σέντερ. Εκτός πλάνων βρίσκεται επίσης ο τραυματίας Νίκος Χουγκάζ, ο οποίος χτύπησε στον ημιτελικό του Super Cup απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η Μπόσνα είναι καλή ομάδα, η οποία επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να παίξουμε καλά και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού, όχι όπως ήταν η απόδοσή μας στα τελευταία ματς που δώσαμε», σχολίασε ο Αντρέα Τρινκιέρι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για την αυριανή μάχη.

Ερωτηθείς για την απόκτηση του Μοτιεγιούνας, ο Αντρέα Τρινκιέρι ανέφερε: «Είμαστε διαρκώς, ως οργανισμός, στην αγορά. Θέλαμε να προσθέσουμε έναν παίκτη όπως ο Μοτιεγιούνας, που έχει εμπειρία, που γνωρίζει καλά το μπάσκετ. Νομίζω πως η κίνησή μας ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση».

«Η ομάδα μας είναι καλή, έχει κάνει βήματα προόδου, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να μάθουμε. Η “χημεία” μεταξύ μας βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία δημιουργίας και πιστεύω ότι, όσο περνάει ο χρόνος, θα βελτιωνόμαστε», επισήμανε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του, ο Τρέβορ Χάτζινς.

Για το παιχνίδι με την Μπόσνα, ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε: «Νομίζω πως η μεγαλύτερη πίεση θα έρθει από τους γκαρντ της αντιπάλου μας. Εκεί θα πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας, ώστε να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε, όπως πρέπει, για να κερδίσουμε».

Loading

Play