Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (9/11, 21:00) χωρίς τον πρώτο σκόρερ του στην εφετινή σεζόν, Κάρολ Σφιντέρσκι, στο μεγάλο ματς της 10ης αγωνιστικής στη Super League. Ο διεθνής Πολωνός φορ υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο μηριαίο μυ στο παιχνίδι της Πέμπτης (6/11) με τη Μάλμε στη Σουηδία κι αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.
Η απουσία του Σφιντέρσκι εντείνει το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι ήδη εκτός ο «λαβωμένος» στον αστράγαλο Σίριλ Ντέσερς, ενώ ο Άλεξ Γερεμέγεφ έχει αποβληθεί και από την προπόνηση λόγω ίωσης. Ο μοναδικός «καθαρόαιμος» φόρ που είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή για τον Ράφα Μπενίτεθ είναι μόνο ο Μίλος Πάντοβιτς.
Στην προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης», οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Μάλμε έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Γερεμέγεφ, ενώ οι Σφιντέρσκι και Σάντσες ακολούθησαν θεραπεία και οι Καλάμπρια, Ντέσερς έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
