Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους για θλάση στον δικέφαλο.
Ο 21χρονος επιθετικός που τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/11) στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με τη Λευκορωσία θα μείνει εκτός δράσης μίνιμουμ για τρεις εβδομάδες κι ως εκ τούτου θα χάσει τους προσεχείς αγώνες του Παναθηναϊκού με Λαμία (22/11 εκτός), Παναιτωλικό (28/11 εντός) και θα είναι οριακά διαθέσιμος για το ντέρμπι της 5ης Δεκεμβρίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Από εκεί και πέρα, ο Ρούμπεν Πέρεθ επειδή ένιωθε από την Παρασκευή (12/11) λίγο «βαρύ» το πόδι του στον προσαγωγό, έκανε επίσης μαγνητική τομογραφία η οποία είναι μεν καθαρή (δεν υπάρχει μυϊκός τραυματισμός), όμως επειδή ξεκάθαρα έχει αρχίσει να βγάζει κόπωση θα μείνει έως και τέσσερις μέρες σε συντηρητικό πρόγραμμα για να προφυλαχτεί.
Τέλος, ο Γιασίν Αγιούμπ αν και προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό Β’ το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11), του «γύρισε» το αριστερό πόδι το οποίο και πρήστηκε αμέσως πάρα πολύ.
Ο Μαροκινός μέσος υποβλήθηκε αντίστοιχα σε εξετάσεις στο «ΥΓΕΙΑ» που έδειξαν διάστρεμμα β’ βαθμού, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες.
- Τσέλσι: Συνεισφορά σε οικογένειες των Ντιόγκο Ζότα και Αντρέ Σίλβα από τα μπόνους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
- Μερτς: Ο Πούτιν έχει σήμερα τη δυνατότητα να αποδεχθεί μια συμφωνία για κατάπαυση του πυρός
- Αναλυτικός χάρτης πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 22 Αυγούστου
- Δεκαπενταύγουστος: Η Κοίμηση της Θεοτόκου και το Πάσχα του Καλοκαιριού
- Συμφωνία Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ για Ουναΐ – Απομένει η επιβεβαίωση από τον Μαροκινό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr