Στην καλύτερα ενδεκάδα του Champions League αυτής της εβδομάδας συγκαταλέγεται ο Κώστας Τσιμίκας με τον Έλληνα αμυντικό να έχει μια μεγάλη διάκριση.
Τερματοφύλακας: Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι)
Αμυντικοί : Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Ρεινίλντο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Καίλι Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι)
Μέσοι : Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης)
Επιθετικοί : Γκονσάλο Ράμος (Μπενφίκα), Ρομπέρτο Φιρμίνιο (Λίβερπουλ), Τίμο Βέρνερ (Τσέλσι).
Κορυφαίος ο Μόντριτς
Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν υποψήφιος για κορυφαίος της αγωνιστικής, μαζί με τους Αλμπιόλ (Βιγιαρεάλ), Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι) και Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), με το βραβείο να καταλήγει στον Κροάτη μέσο των Μαδριλένων, που «έβγαλε» την εξαιρετική ασίστ στο γκολ του Ροντρίγο.
Το γκολ ο Ροντρίγκο
Το γκολ του Ροντρίγκο που «έστειλε» την Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση, αναδείχθηκε ως το κορυφαίο της αγωνιστικής. Υποψήφια ήταν επίσης εκείνα που πέτυχαν οι, Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μάουντ (Τσέλσι) και Φιρμίνιο (Λίβερπουλ).
Δείτε επίσης: Τσιμίκας: «To μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κατακτήσω το Champions League»
- Σύλληψη 47χρονου καταζητούμενου για διαρρήξεις στο Βερολίνο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
- Η τελευταία εμφάνιση του Αλ Τσαντίρι Νιουζ για τη σεζόν την Πέμπτη 26 Ιουνίου στο ΜΕGA
- Η Μπαρτσελόνα προαναγγέλλει την επιστροφή της στο «Καμπ Νου»
- Ανακοίνωση βαθμολογιών Πανελλαδικών Εξετάσεων αύριο στις 13:00
- Σημαντική ύφεση στη φωτιά της Χίου: Σύλληψη και απολογισμός ζημιών για τους κατοίκους