Μελισσανίδης: «Φλέβα χρυσού με Αλμέιδα»

Στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ βρέθηκε πλήθος εκπροσώπων της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από το «αφεντικό» του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδη και τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα, μέχρι στελέχη της ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

propoli

Ο Αλμέιδα βραβεύτηκε από τον Γιώργο Καραφέσκο και στην δήλωση του τόνισε: «Αν δεν ήταν ο Μελισσανίδης δεν θα έγραφα Ιστορία με την ΑΕΚ. Τον ευχαριστώ. Έκανε δυνατά πολλά πράγματα. Σεβασμό σε όσους έγραψαν Ιστορία στην ομάδα. Νιώθω ότι είμαι στην πατρίδα μου. ΜΟΝΟ ΑΕΚ!»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την πλευρά του παρέλαβε βραβείο από τον θρύλο της Ενωσης, Θωμά Μαύρο και στη συνέχεια ανταπέδωσε την αβροφροσύνη στον Αλμέιδα εξιστορώντας ένα περιστατικό στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:

«Του λέω πόσους συνεργάτες έχεις, μου λέει οχτώ. Λέω στους δικούς μου τι οχτώ, συμμορία είναι αυτοί; Του λέω στο δεύτερο ραντεβού: Κόψε 2-3 έχουμε κι εμείς. Μου απαντά: Πρόεδρε αν κόψω έστω έναν δεν θα έρθω.

Αυτό ήταν που μου είπε και είπα “αυτό είναι, κάνει για εμάς”. Γιατί ξέρετε οι προπονητές είναι σαν τα καρπούζια. Παίρνεις και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Εμείς χτυπήσαμε… φλέβα χρυσού».

Δείτε επίσης: ΗΠΑ προς Ισραήλ: Να μην προχωρήσει η χερσαία επιχείρηση στη Ράφα

Loading