Ο Ρώσος επικεφαλής στην παγκόσμιας κατάταξη της ATP, δήλωσε ότι θέλει «ειρήνη σε όλον τον κόσμο»
«Το μήνυμά μου είναι πάντα το ίδιο, θέλω ειρήνη σε όλο τον κόσμο», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου για το Indian Wells, ο φιναλίστ του Australian Open, ο οποίος θα αγωνισθεί στο φημισμένο τουρνουά, χωρίς την σημαία της πατρίδας του, μετά από σχετική απόφαση των αρμοδίων αρχών ανά την υφήλιο για τους Ρώσους αθλητές.
Οι αρχές του τένις, αποφάσισαν ότι οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι αθλητές, δεν μπορούν να αγωνισθούν με το όνομα ή την σημαία της χώρας τους, μετά την εισβολή στην Ουκρανία από την Ρωσία.
Ready to rumble 👊
— BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 9, 2022
Men's singles draw ➡️ https://t.co/zYAbpj69zy#IndianWells pic.twitter.com/zHNI1m7fo0
«Θέλω να παίξω τένις, να παίξω σε διάφορες χώρες, θέλω να προωθήσω το άθλημά μου», σχολίασε ο 26χρονος παίκτης και συνέχισε: «Προς το παρόν, η κατάσταση είναι τέτοια, που αυτός είναι ο μόνος τρόπος για εμένα να παίξω, οπότε αυτό θα κάνω».
Ο Μεντβέντεφ αναγνώρισε ότι υπάρχει «πολλή πίεση», καθώς θα παίξει ως επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, «αλλά ταυτόχρονα και πολλά κίνητρα»: «Το Australian Open με ωρίμασε. Κατάλαβα ότι είχα πολλά να δουλέψω με τον εαυτό μου».
Δείτε επίσης: Παρί: Βαρύ το κλίμα για τον Ποτσετίνο
- Καλαμαριά: Με τη φωνή των νέων στο επίκεντρο ολοκληρώνεται το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Get Political
- Σ. Αρναούτογλου: Η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία απειλεί να «βγάλει το λάδι» στους μικρούς παραγωγούς
- Ιράν και Ρωσία δεν συνεργάζονταν ποτέ τόσο στενά, λέει ο Αμπάς Αραγτσί
- Νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε Κίεβο και Ζαπορίζια: η Μόσχα μιλά για εμπορικά πλοία και κόμβους εφοδιασμού
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον 12χρονο στο γήπεδο Άλκης Καμπανός
![]()

