Ο Αργεντίνος δεν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα στα επόμενα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Μπορεί να έχει επανέλθει στις προπονήσεις της Παρί, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί. Ετσι ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα παιχνίδια με Χιλή και Κολομβία.
Ο Μέσι, λοιπόν, θα παραμείνει στην Γαλλία προκειμένου να συνεχίσει τις προπονήσεις για να μπορέσει να είναι έτοιμος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρί και της Εθνικής Αργεντινής.
Δείτε επίσης: Προπόνηση στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός
- Σωκράτης Φάμελλος: Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της μάχης της Ηλεκτρικής
- Η Γιουβέντους ολοκληρώνει την αγορά του Κέλι
- Επίσκεψη της Συντονίστριας του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Διδυμότειχο: Ενίσχυση πολιτισμού και ανάπτυξη
- Η γλυκόπικρη νοσταλγία του Γουές Άντερσον: Μια αναδρομική έκθεση στο Design Museum του Λονδίνου
- Ο Τραμπ θέλει να «τελειώσει» τον πόλεμο στη Γάζα – Σχέδιο με συμμετοχή Χαμάς, άρνηση από Νετανιάχου