Ευτυχισμένος ήταν ο Λιονέλ Μέσι, μετά τη νίκη 3-0 της Αργεντινής επί της Ουρουγουάη στο «Μονουμεντάλ», για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, όπου και σημείωσε απίστευτο γκολ.
«Ήταν μια άλλη αξέχαστη βραδιά. Το θέαμα των φιλάθλων είναι εντυπωσιακό. Κάθε φορά είναι όλο και πιο όμορφο να μπορείς να απολαμβάνεις έτσι. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα διαρκέσει πολύ. Η σχέση που δημιουργήθηκε με το κοινό μάς βοηθά πολύ όταν τα πράγματα πάνε στραβά» είπε ο Λιονέλ Μέσι μετά τον αγώνα, όπου άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό.
«Παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι και γινόμασταν καλύτεροι κατά τη διάρκειά του, ιδιαίτερα στον τομέα της κατοχής της μπάλας. Η Ουρουγουάη είναι δύσκολη ομάδα, γιατί σε περιμένει, δίνει χώρους και από το πουθενά δημιουργεί κίνδυνο. Ξέραμε τι θα συναντήσουμε, αλλά, μόλις πετύχαμε το πρώτο γκολ, αρχίσαμε να βρίσκουμε τους χώρους και κάναμε υπομονή» πρόσθεσε.
«Έχουμε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες (Νταμιάν Εμιλιάνο Μαρτίνες) στον κόσμο. Πάντα είναι εκεί όταν πρέπει» είπε, ενώ, για το δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο, επεσήμανε:
«Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και τους έξι βαθμούς εντός έδρας σε αυτό το τριπλό ραντεβού. Έχουμε κάνει ήδη το πρώτο βήμα και μας μένει ακόμη ένα, αυτό με το Περού», τονίζει.
- Σημαντικές αλλαγές στη Βουλή για την ταχύτερη απορρόφηση αναπτυξιακών πόρων
- Η ΕΕ προτείνει μερική αναστολή της συμφωνίας με το Ισραήλ για το εμπόριο – Κυρώσεις και περιορισμό διμερούς στήριξης
- Μούμιες από καπνό στην Ασία: ίσως οι αρχαιότερες του κόσμου
- Ιστορική γκάφα της Κάλας σχετικά με τον ρόλο της Ρωσίας και της Κίνας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Ο Μίλτος Τεντόγλου και η πικρή αποδοχή της ήττας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr