O Στέφανο Πιόλι θα παραμείνει προπονητής της Μίλαν τουλάχιστον μέχρι το 2023.
«Η τελευταία φωτογραφία είναι η πιο φρέσκια, η πιο όμορφη, γιατί είναι η τελευταία αλλά ελπίζω μετά από αυτή τη στιγμή να ακολουθήσουν πολλές άλλες. Θέλουμε να είμαστε φιλόδοξοι και να χτίσουμε κάτι σημαντικό», ήταν τα πρώτα λόγια του Πιόλι.
Ο πρώην προπονητής της Ίντερ και της Φιορεντίνα έφτασε στο Σαν Σίρο τον Οκτώβριο του 2019 και βοήθησε τον σύλλογο να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του πήρε το «εισιτήριο» για το Champions League.
Πλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ετοιμάζονται νέες συμφωνίες και για τους Τεό Ερναντέζ, Ραφαέλ Λεάο και Ίσμαελ Μπενάσερ.
- Air France: Φθινοπωρινή προσφορά για πτήσεις από την Ελλάδα προς όλο το δίκτυο Air France–KLM
- Σοβαρές εξελίξεις στο μπάσκετ: Αναστέλλονται προσωρινά οι επιχορηγήσεις στην ΕΟΚ
- Με πιτζάμες στην Αθήνα θα ταξιδέψουν Σέρβοι της Βόρειας Ελλάδας για να ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές
- Το ChatGPT μου απαντά στα εβραϊκά, γιατί;
- Καινοτομία και AI: πού βρισκόμαστε και τι πρέπει να γίνει στη Θεσσαλονίκη
![]()
