Ο εκπληκτικός επικοντίστας Εμμανουήλ Καραλής, με άλμα στα 5 μέτρα και 85 εκατοστά κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας του και κατέκτησε την τρίτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη.
«Δεν έχω λόγια. Δεν πίστευα και εγώ στον εαυτό μου ερχόμενος εδώ. Μόνο η μητέρα μου πίστευε, οπότε της αφιερώνω το μετάλλιο. Οπότε όταν μια μητέρα πιστεύει στο γιο της είναι μεγάλη υπόθεση» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Εμμανουήλ Καραλής.
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Το κάνουμε αυτό για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να εμφανίσουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες. Χρησιμοποιούμε επίσης στατιστικά cookies βάσει νόμιμου συμφέροντος για την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές εξαίρεσης, δείτε την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Λειτουργικά
Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της διευκόλυνσης της χρήσης μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητήθηκε ρητά από τον χρήστη.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της διευκόλυνσης της χρήσης μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας, την οποία ζητά ρητά ο συνδρομητής ή χρήστης, ή για τον αποκλειστικό σκοπό της διεκπεραίωσης της μετάδοσης μιας επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς ανώνυμης μέτρησης επισκεψιμότητας.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Εξατομικευμένη διαφήμιση
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την παρακολούθηση του χρήστη σε έναν ή περισσότερους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς μάρκετινγκ.