Δύο ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα πλέι οφ του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο ΣΕΦ ο Σάσα Βεζένκοφ βγήκε MVP.
Ο φόργουορντ των «ερυθρόκευκων» αναδείχτηκε MVP μίας αγωνιστικής για δεύτερη φορά την τρέχουσα σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς είχε αρχίσει την Basket League με εντυπωσιακή εμφάνιση (27 πόντοι, 11 ριμπάουντ και 37 ranking) στην εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ για την πρεμιέρα της κανονικής περιόδου, μαζί με τους Ολιβιέ Χάνλαν του Άρη και Νίκο Δίπλαρο του Απόλλωνα Πατρών.
Το περασμένο Σάββατο (16/4), ο Βεζένκοφ οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με 93-84 επί της Λάρισας συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Ο Βεζένκοφ πέτυχε 22 πόντους απέναντι στους Θεσσαλούς με 4/6 βολές, 6/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα. Επιπλέον μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε ένα κόψιμο και είχε 4 κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο, ένα λάθος σε 27’ και 36’’ συμμετοχής.
Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.
Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Θεραπείες για Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί
- Φαμέλλος: Κίνδυνος για τις τοπικές κοινωνίες από το κλείσιμο των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ
- ΕΛΤΑ κατ’ οίκον: Ο νέος ταχυδρόμος στο κατώφλι του πολίτη
- Π. Ξενοκώστας: Μετάβαση από την αναγέννηση των ελληνικών ναυπηγείων σε περιφερειακό ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο
- Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Η Κυβέρνηση αφήνει τους σηροτρόφους του Έβρου να πνίγονται στο κουκούλι της αδιαφορίας»
- Η IFAB συζητά για την εισαγωγή χρονικού περιορισμού στις εκτελέσεις πλάγιου άουτ
 
 
						 
  
