Ανάσα για τον Παναθηναϊκό και τον Σίριλ Ντέσερς, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων μείωσε στη μία αγωνιστική την ποινή του επιθετικού, μετά την αποβολή του στο ματς της περασμένης Κυριακής (6/9) με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ντέσερς είχε τιμωρηθεί πρωτοδίκως με τρεις αγωνιστικές, όμως η έφεση οδήγησε σε ανατροπή της αρχικής απόφασης. Η φάση με τον Μιχαηλίδη κρίθηκε ως «απώθηση», που επισύρει ποινή μίας αγωνιστικής, και όχι ως «βιαιοπραγία», όπως είχε καταγραφεί στο φύλλο αγώνα με τη διατύπωση «βίαιη διαγωγή».
Στην εκδίκαση της έφεσης την Τετάρτη (9/9), ο Παναθηναϊκός κατέθεσε και το βίντεο της φάσης, ζητώντας τη μείωση της ποινής του 31χρονου φορ, αίτημα που έγινε δεκτό.
Έτσι, ο Ντέσερς θα εκτίσει την ποινή του στον αποψινό (10/9, 21:15) εξ αναβολής αγώνα των «πράσινων» με την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ και θα είναι διαθέσιμος από το κυριακάτικο παιχνίδι (13/9) απέναντι στον Παναιτωλικό.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
![]()
