Νέα «ύποπτη» υπόθεση με συμβόλαια στην Μπάρτσα

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sport media», οι διοικούντες τους «μπλαουγκράνα», προβληματίζονται και για τα συμβόλαια των Ζεράρ Πικέ, Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν και Κλεμάν Λενγκλέ

Μία νέα υπόθεση που αφορά στα μεταγραφικά της Μπαρτσελόνα και ειδικότερα στην περίπτωση του Φρένκι Ντε Γιονγκ, ήλθε στο «φως της δημοσιότητας». Στο υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ολλανδού άσου, με την διοίκηση του Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, φέρεται να υπήρχαν κάποια «ίχνη εγκληματικής ενέργειας» και ως εκ τούτου, η σημερινή διοίκηση θέλει να το ακυρώσει, προκειμένου -και- να εξοικονομήσει χρήματα.

propoli
Νέα «ύποπτη» υπόθεση με συμβόλαια στην Μπάρτσα

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sport media», οι διοικούντες τους «μπλαουγκράνα», προβληματίζονται και για τα συμβόλαια των Ζεράρ Πικέ, Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν και Κλεμάν Λενγκλέ, που επίσης επεκτάθηκαν στις 20 Οκτωβρίου 2020, όπως αυτό του Ολλανδού. Και ο Ζοάν Λαπόρτα, έχει ενδείξεις για πράγματα περισσότερο ή λιγότερο «ύποπτα». Πρόκειται για συμβόλαια με προσωρινές μειώσεις μισθών, για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, που όμως μακροπρόθεσμα θα εισέπρατταν χρήματα και θα κόστιζαν στον σύλλογο 311 εκατομμύρια ευρώ…

Εκτός από την πιθανότητα παράνομων πράξεων, πρόκειται για μια οικονομική καταστροφή. Η Μπάρτσελόνα λοιπόν, θέλει να ακυρώσει αυτά τα τέσσερα συμβόλαια, απειλώντας να πάει την υπόθεση μέχρι την Δικαιοσύνη. Προς το παρόν, οι ιθύνοντες έχουν επικοινωνήσει με τους τέσσερις παίκτες και κανείς δεν έχει απαντήσει πραγματικά, ακόμη κι εάν ο Ζεράρ Πικέ, φέρεται έτοιμος να το ακυρώσει και να βρει μία συμφωνία με τον σύλλογο. Επίσης, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, οι δικηγόροι της Μπαρτσελόνα, θεωρούν ότι αυτές οι συμβάσεις μπορεί να είναι παράνομες και ως εκ τούτου να ακυρωθούν.

Οι άλλοι τρεις παίκτες, ρισκάρουν πολλά εάν δεν βρουν συμφωνία με τον σύλλογο, αφού εάν καταλήξουν στα δικαστήρια, θα μπορούσαν να βρουν ακόμη και την παλιά τους συμβατική κατάσταση, αλλά πάνω απ’ όλα θα πρέπει να επιστρέψουν τα ποσά που εισέπραξαν.

Δείτε επίσης: Η Καρδίτσα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γόντικα

Loading