Ακόμα ένα κρούσμα στον Ολυμπιακό βρέθηκε με τα τελευταία τεστ που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα του Πειραιά.
Η ομάδα του Ολυμπιακού μετρούσε ήδη επτά παίκτες και ένα ένα μέλος του σταφ θετικούς σε κορονοϊό και από σήμερα αυξήθηκαν στους εννέα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες (29/12) βρέθηκε ένα ακόμη μέλος της ομάδας θετικό στον Covid 19.
Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται πλέον στα εννιά κρούσματα (επτά παίκτες και δύο μέλη του σταφ). Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σήμερα (30/12) σε νέο έλεγχο».
Δείτε επίσης: Ατλέτικο: Συναγερμός με πέντε κρούσματα στην πρώτη ομάδα
- Η αλήθεια για το κόστος ενέργειας: Νίκος Ανδρουλάκης επισημαίνει την πραγματικότητα για τους πολίτες
- Σαμοθράκη: Τραυματισμός 50χρονου από πτώση στις Βάθρες
- Αυξημένος κίνδυνος Πάρκινσον από τον θόρυβο των δρόμων
- Αμετάβλητη η ζήτηση για δάνεια από επιχειρήσεις και νοικοκυριά το β’ τρίμηνο του 2026
- Καύσωνες και καρδιαγγειακά νοσήματα: Προστατευτείτε με 8 πρακτικές συμβουλές
![]()
