Νέος προπονητής της Εθνικής Νέων ο Τόλης Παπαβασιλείου

Νέος προπονητής της Εθνικής Νέων ο Τόλης Παπαβασιλείου

Ο Τόλης Παπαβασιλείου αναλαμβάνει την προεδρία της Εθνικής Νέων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ/ΜΠΕ. Μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος υπέγραψε στην Athens Kallithea, η ΕΠΟ κατέληξε στον 43χρονο προπονητή, ο οποίος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό στον τομέα του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Ο Παπαβασιλείου υπηρέτησε πρόσφατα ως διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, ενώ είχε και την καθοδήγηση της Κ19. Στο παρελθόν, είχε μια επιτυχημένη πορεία στον ΠΑΟΚ, κατακτώντας όλα τα πρωταθλήματα υποδομής της Super League, είτε ως πρώτος προπονητής σε Κ15 και Κ17, είτε ως βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία στην Κ19. Μετά από μία επιτυχημένη διετία στον Παναθηναϊκό, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνοντας τη Β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά η θητεία του περιορίστηκε σε τέσσερις μήνες.

Η συνεργασία του με την Εθνική Νέων θα ξεκινήσει τυπικά από την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσει δύο χρόνια. Ο έμπειρος τεχνικός έχει θέσει ως πρώτο στόχο τους προκριματικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2027, που θα διεξαχθούν τον προσεχή Οκτώβριο.

Loading

Play