Νίκη της Μπολόνια στο Τορίνο και είσοδος στην 8άδα της Serie A

Νίκη της Μπολόνια στο Τορίνο και είσοδος στην 8άδα της Serie A

Η Μπολόνια επιβλήθηκε της Γκρανάτα με σκορ 2-1 στο Τορίνο, εξασφαλίζοντας την είσοδό της στην 8άδα της Serie A μετά από 25 αγωνιστικές. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βλάσιτς με γκολ και αυτογκόλ, αναδεικνύοντας την κρισιμότητα της νίκης. Εκτός αποστολής για τη Μπολόνια βρέθηκε ο τραυματίας Μπάμπης Λυκογιάννης.

Αν και η Βερόνα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο από το 11ο λεπτό λόγω αποβολής του Ορμπάν, κατάφερε να αντέξει για 93 λεπτά στο Ενιο Ταρντίνι απέναντι στην Πάρμα. Η Πάρμα τελικά λύτρωσε με τον Πελεγκρίνο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, κερδίζοντας 2-1. Οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν χωρίς βαθμούς από την έδρα των παρμέντσι και παρέμειναν στην τελευταία θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στην αναμέτρηση μεταξύ Κρεμονέζε και Τζένοα, το αποτέλεσμα ήταν 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες στη μάχη τους για απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Σασουόλο «άνοιξε» την 25η αγωνιστική με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (56′ και 58′ από τους Λοριάν και Πιναμόντι), νικώντας την Ουντινέζε με 2-1 στο Φρίουλι.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:

(71′ Λογιόλα – 39′ Λόφτους-Τσικ, 85′ Μόντριτς)

(77′ Παρίζι – 26′ Φατζιόλι, 54’πέν. Κιν)

(41’πέν. Έντερσον, 60′ Ζαλέφσκι)

(17’αυτ. Καμπιάσο, 76′ Εσπόζιτο, 90′ Ζιελίνσκι – 34′ Καμπιάσο, 83′ Λοκατέλι)

(10′ Σολέτ – 56′ Λοριάν, 58′ Πιναμόντι)

(4′ Μπερναμπε, 90’+3 Πελεγκρίνο – 43′ πέν. Χαρουϊ)

(49΄αυτ. Βλάσιτς – 62΄ Βλάσιτς, 70΄ Κάστρο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 25 αγώνες)

Loading

Play