Νίκολιτς: Το «ζήτημα ζωής και θανάτου» για τους Κροάτες και το ίδιο πνεύμα για τη Σερβία

Νίκολιτς: Το «ζήτημα ζωής και θανάτου» για τους Κροάτες και το ίδιο πνεύμα για τη Σερβία

Ο Μάρκο Νίκολιτς έβαλε στο επίκεντρο το «ζήτημα ζωής και θανάτου» όταν μίλησε για τη νοοτροπία που, όπως είπε, έχουν οι Κροάτες γύρω από την εθνική τους ομάδα. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι το ίδιο πνεύμα χρειάζεται να καλλιεργηθεί και στην εθνική ομάδα της Σερβίας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε τις δηλώσεις του ως καλεσμένος στην εκπομπή «Super Indirektno kod Popa i Milana» (Super Indirect με τον Pop και τον Milan), μια δημοφιλή αθλητική εκπομπή συζήτησης και podcast που παρουσιάζουν ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Πέντραγκ Πόποβιτς και ο Μίλαν Καλίνιτς.

«Στην ΑΕΚ έχω τον Βίντα και τον Μάγιερ, ενώ παλαιότερα είχα τον Βέντραν Τσόρλουκα (σ.σ. στη Λοκομοτίβ Μόσχας). Γνωρίζω πώς αισθάνονται για την κλήση στην εθνική ομάδα, δηλαδή για την ευκαιρία να αγωνιστούν για τη χώρα τους, όταν περιμένουν να δουν αν βρίσκονται στην αρχική λίστα ή στη λίστα των αναπληρωματικών. Για εκείνους είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, και το λέω αυτό με την πιο θετική έννοια. Πρέπει να καλλιεργήσουμε αυτή τη νοοτροπία στην εθνική ομάδα της Σερβίας», δήλωσε ο 47χρονσο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος στην καριέρα του έχει κοουτσάρει, μεταξύ άλλων, τη Βοϊβοντίνα, την Παρτιζάν (δύο φορές), τη Λοκομοτίβ Μόσχας, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Ολίμπια και την εθνική ομάδα U18 της Σερβίας.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:

Loading

Play