Ο Νεοζηλανδός επιθετικός που μέχρι πρότινος ανήκε στην Μπέρνλι πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα της Νιούκαστλ
Οι δύο ομάδες, δεν αποκάλυψαν οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής, αλλά τα ΜΜΕ από το νησί ανέφεραν ότι η Νιούκαστλ έδωσε 25 εκατομμύρια λίρες (34,3 εκατομμύρια δολάρια) για τον 30χρονο άσο.
«Αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική ευκαιρία για εμένα και είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης της Νιούκαστλ», είπε με την σειρά του ο ποδοσφαιριστής.
Ο Γουντ, έγινε η δεύτερη μεταγραφή της Νιούκαστλ μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς τον περαμένο Οκτώβριο, καθώς προηγήθηκε ο Κίεραν Τρίπιερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης την περασμένη εβδομάδα.
Δείτε επίσης: Ζαμπά: «Μου έλειψε να αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ» (vid)
- Διαβεβαίωση Τραμπ: Η εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Ιράν είναι αέναη
- Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ: «Οι υπεύθυνοι για την τρομοκρατική επίθεση στον Προφήτη Ηλία στη Δαμασκό πρέπει να λογοδοτήσουν»
- ΝΑΤΟ: Η Βρετανία δεσμεύεται για αμυντικές δαπάνες στο 5% του ΑΕΠ
- Ο Τατάρ και η προδοσία από την τεχνητή νοημοσύνη: Η ανάρτηση που διαγράφηκε άμεσα
- Μαζικές ακυρώσεις και εκτροπές πτήσεων από αεροπορικές εταιρείες λόγω της επίθεσης του Ιράν