Ντάνι Αλβες: «Δεν φοβάμαι τίποτε, θα περάσει κι αυτό»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Ντάνι Αλβες, δηλώνει ότι δεν φοβάται και είναι πεπεισμένος ότι θα βγει, αρκετά σύντομα, από την φυλακή

Ο Βραζιλιάνος άσος, είναι κατηγορούμενος για βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας και φυλακίσθηκε χωρίς εγγύηση, δεδομένου του αριθμού των συντριπτικών στοιχείων, που υπάρχουν εναντίον του. Και όλα τα στοιχεία που διέρρευσαν στον Τύπο, δεν υποδηλώνουν ότι θα αφεθεί ελεύθερος στο άμεσο μέλλον, καθώς Αλβες έχει δώσει στους ανακριτές, αντικρουόμενες εκδοχές των γεγονότων.

propoli

Τα σχετικά δημοσιεύματα, αναφέρουν επίσης, ότι οι συγκρατούμενοι του, τον υποδέχθηκαν με χαρά και μάλιστα δεν διστάζουν να του… ζητήσουν αυτόγραφα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Vanguardia», ο Ντάνι Αλβες, σχολίασε συνομιλώντας με συγκρατούμενους του, για το θέμα: «Ο ποδοσφαιριστής έμεινε έξω, εδώ είμαι ακόμη ένας κρατούμενος. Θα δεχθώ ό,τι προκύψει. «Εφυγα από το σπίτι, όταν ήμουν μόλις 15 ετών. Εχω ξεπεράσει δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις στην ζωή μου. Αυτό είναι κάτι που θα περάσει. Δεν φοβάμαι τίποτε».

Κατά την διάρκεια των συνομιλιών του με τους υπόλοιπους κρατούμενους, ο Βραζιλιάνος αμυντικός, επιμένει ότι η σεξουαλική σχέση με την καταγγέλλουσα ήταν συναινετική, και ως εκ τούτου ελπίζει ότι θα μπορέσει να βγει από την φυλακή σχετικά σύντομα.

Δείτε επίσης: Μουρίνιο: «Είδαμε τη Νάπολι με το αστέρι του πρωταθλήτριας»

Loading