Ντάνι Άλβες: Συνελήφθη σήμερα για σεξουαλική παρενόχληση

Την Παρασκευή (20/1) το πρωί ο Ντάνι Άλβες οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου. Αρνήθηκε τις κατηγορίες στη συνέχεια στο δικαστήριο.

Ο Ντάνι Άλβες αμυντικός της Πούμας, οδηγήθηκε στις αστυνομικές Αρχές το πρωί της Παρασκευής (20/1), σύμφωνα με την Vanguardia, αλλά και άλλα ισπανικά ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν το θέμα. Ο λόγος είναι οι εις βάρους του κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

propoli

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η αστυνομία της Καταλονίας τον συνέλαβε, ενώ λίγο μετά τις 10:00 μεταφέρθηκε στο δικαστήριο, προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Εκεί, ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες. Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον του Βραζιλιάνου.

Τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως κοπέλα κατηγόρησε τον Άλβες, ότι την ακούμπησε μέσα από το εσώρουχό της, χωρίς τη θέλησή της σε κλαμπ της Βαρκελώνης.

Ο Βραζιλιάνος λίγες μέρες αργότερα μίλησε σε ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι και αρνήθηκε την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης που του έχει αποδοθεί.

Δείτε επίσης: Εξομολόγηση Μπακασέτα για την κατάθλιψη: «Ήθελα πιο νωρίς να πάω σε έναν ειδικό, καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά »

Loading