Η προοπτική κατάκτησης του League προκαλεί ενθουσιασμό στην Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι είχε συνηθίσει στο Champions League.
Αυτό διαβεβαίωσε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (10/3) πρώτης αναμέτρησης των «μπλαουγκράνα» με τη Γαλατάσαραϊ, για τους «16» της διοργάνωσης.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι, θέλουμε να κερδίζουμε τίτλους και τώρα είμαστε στο Europa League, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή.
Απολαμβάνουμε το μομέντουμ και παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Κερδίσαμε αγώνες στους οποίους κυριαρχήσαμε και αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, οπότε θέλουμε να κρατήσουμε το μομέντουμ», δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.
Ο Τσάβι, από την πλευρά του, τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τη χρονιά με διπλό στόχο: «Πρώτον, να προκριθούμε στο Champions League της επόμενης σεζόν και δεύτερον, να κατακτήσουμε το Europa League», τόνισε ο προπονητής των Καταλανών, που υπογράμμισε ακόμη ότι «… πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε, αλλά και να το κάνουμε παίζοντας καλά. Πρέπει να επιμείνουμε στο στιλ παιχνιδιού μας, γιατί αυτό είναι που θα μας δώσει σταθερότητα στο μέλλον».
Δείτε επίσης: O Ποτσετίνο αποθεώνει τον Μέσι: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο με επτά Χρυσές Μπάλες»
- Μαζική έξοδος Παλαιστινίων από την πόλη της Γάζας λόγω συνεχιζόμενης ισραηλινής επίθεσης
- Γκεράσιμοφ: Οι ρωσικές δυνάμεις προχωρούν σε όλες τις κατευθύνσεις – Αντίκρουση από το Κίεβο
- Μπασέλ Άντρα: Ο βραβευμένος παλαιστίνιος σκηνοθέτης απευθύνει δραματική έκκληση για τη Γάζα
- Ισημερινός: Ο πρόεδρος Νομπόα προτείνει νέο Σύνταγμα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας
- Πίεση στις ΗΠΑ για την κατάσταση στη Γάζα