Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος λίγο μετά την αναμέτρηση.
«Ο αγώνας άρχισε πολύ καλά και οι παίκτες κατάλαβαν πλήρως το σχέδιο παιχνιδιού στην επίθεση», σχολίασε ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικος Μαδρίτης και συνέχισε: «Αλλά μετά, αφήσαμε τους αντιπάλους να το πιστέψουν, να αναπτυχθούν, με τους πολύ καλούς παίκτες τους στις πτέρυγες, οι οποίοι ξέρουν τι χρειάζεται.
Τους δώσαμε την δυνατότητα να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λουίς Σουάρες, είναι σε έναν δύσκολο ρόλο τώρα, που δεν είχε ποτέ μέχρι τώρα στην καριέρα του. Και τον γεμίζει με πολλή τάξη και πολλή γαλήνη».
Δείτε επίσης: «Poleman» ο Εσπαργκάρο στην Αργεντινή
- Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Τοποθετούνται ανελκυστήρες για διευκόλυνση της προσβασιμότητας ατόμων με κινητικά προβλήματα σε τέσσερα σχολεία
- Καινοτομία από τον δήμο Μετεώρων: Το Κινητό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
- Αμερικανοί βουλευτές προς Τραμπ: Οι κινήσεις Ερντογάν εγκυμονούν κινδύνους για την Ελλάδα
- Ο πάπας Λέων ΙΔ’ χοροστατεί σε λειτουργία στην Καπέλα Σιξτίνα με την παρουσία των καρδιναλίων
- Προσλήψεις στην Επιτροπή Ανταγωνισμού: Από σήμερα οι αιτήσεις