Άσχημες στιγμές σημειώθηκαν στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας ανάμεσα στην Ντούισμπουργκ και την Όσναμπρικ
Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Νίκολας Βίντερ διέκοψε το παιχνίδι, καθώς σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους, οι οπαδοί των γηπεδούχων προσέβαλαν ρατσιστικά τον Άαρον Οπόκου, κάτι που επιβεβαιώνει και ο διαιτητής.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video“Η Όσναμπρικ είχε κερδίσει ένα κόρνερ. Όταν ο παίκτης που θα πήγαινε να εκτελέσει πλησίασε το κόρνερ, ακούστηκαν ήχοι μαϊμούς από την κερκίδα. Το διαπίστωσε αμέσως, το ίδιο και ο βοηθός. Ήταν μία ευαίσθητη περίπτωση και δράσαμε άμεσα. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω, αλλά ήταν σε σοκ” σχολίασε ο διαιτητής.
Η Όσναμπρικ έκανε tweet για το συμβάν γράφοντας: “Επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Οπόκου. Είναι απαράδεκτο. Ναζί έξω”. Η Ντούισμπουργκ μάλιστα στήριξε τους φιλοξενούμενους: “Αισθανόμαστε ντροπή. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία προειδοποίηση. Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες γι’ αυτό που είναι“.
Δείτε επίσης: Όσναμπρικ – Ρέγκενσμπουργκ: Ανοικτό ματς στην Bundesliga 2
- Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην Κάρυστο Ευβοίας – 32 πυροσβέστες και μηνύματα από το 112
- Ένταση στην ΕΕ για το drone στη Λειψία: κλήσεις σε ρώσους διπλωμάτες μετά την επίθεση
- Χατζηδάκης για μείωση τιμών: «Δεν θα αφήσουμε κάθε λαϊκιστή να μειώνει κάθε προσπάθεια»
- ΔΕΘ: Η Imperial Brands Hellas ανοίγει διάλογο για το αύριο με επτά συζητήσεις
- Ρεύμα: Επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για τα τιμολόγια και τις αυξήσεις στα πράσινα
![]()
