Ο 18χρονος Μουζέτι απέκλεισε τον Βαβρίνκα

Ο 18χρονος Μουζέτι απέκλεισε τον Βαβρίνκα

    Ο τρεις φορές νικητής Grand Slam, Σταν Βαβρίνκα ηττήθηκε 6-0 7-6(2) από τον 18χρονο Ιταλό, Λορέντσο Μουζέτι, ο οποίος κέρδισε για πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του, στον πρώτο γύρο του Masters της Ρώμης.

Αυτό, ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι στο ATP Tour για τον 18χρονο Ιταλό, ο οποίος πέρασε από τρεις γύρους προκριματικών, προτού αντιμετωπίσει τον 35χρονο Ελβετό, ενώ στην επόμενη φάση τον περιμένει ακόμη μία πρόκληση με αντίπαλο τον Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι.

ΕΕ Αντιπροσωπεία στην ΕλλάδαΗ Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video

Αυτήν την στιγμή, ο Μουζέτι βρίσκεται στο Νο 249 της παγκόσμιας κατάταξης.

Καλό ντεμπούτο μετά τον αποκλεισμό του από τον Βάσεκ Πόσπισιλ στο US Open, έκανε ο Κροάτης, Μίλος Ράονιτς που απέκλεισε με 2-0 σετ, 7-6(3), 6-2, τον Γάλλο, Αντριάν Μαναρινό.

Νωρίτερα, ο Καναδός, Ντένις Σαποβάλοφ και ο Ρώσος, Αντρέϊ Ρούμπλεφ είχαν προκριθεί στον δεύτερο γύρο, νικώντας (6-2, 6-3) τον Αργεντινό, Γκουίντο Πέλα και τον συμπατριώτη του, Φακούντο Μπάγκνις (6-4, 6-4), αντίστοιχα.

Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσε η ήττα του Αυστραλού, Άλεξ ντε Μινόρ από τον Γερμανό, Ντομίνικ Κέπφερ με 3-6 6-3 7-6(5).

Τέλος, στις γυναίκες η Γερμανίδα, Αντζελίκ Κέρμπερ ηττήθηκε 6-3 6-1 από την Τσέχα, Κατερίνα Σινιάκοβα, ενώ η Αμερικανίδα, Κόκο Γκοφ κέρδισε τον πρώτο της αγώνα στο χώμα, εφέτος, επικρατώντας με 6-4, 6-3 της Τυνήσιας, Ονς Τζαμπέρ.

Αντ. Βαζογιάννης

©Πηγή: amna.gr

Loading

Play