Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ανακοινώνει: «Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης»

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ανακοινώνει: «Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης»

Αιφνιδίασε ο ΑΣ ΠΑΟΚ καθώς με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη προκειμένου να χρηματοδοτήσει εκείνος την κατασκευή της Νέας Τούμπας. Έγινε, επίσης, γνωστό ότι από τη φετινή σεζόν (2025-2026) θα εκδοθεί για πρώτη φορά η Κάρτα Φιλάθλου.

Αναφορικά με τη «Νέα Τούμπα» και την χρηματοδότησή της, ο 63χρονος επιχειρηματίας Αριστοτέλης Μυστακίδης προχώρησε σε προσωπική δήλωση με την οποία δεσμεύεται πως η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης, αντάξιο της εκατονταετούς ιστορίας της ομάδας μας. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 16/6/2025 το τακτικό Δ.Σ. του Ομίλου, κατά τη διάρκεια του οποίου, μεταξύ άλλων θεμάτων, συζητήθηκαν οι κάτωθι προτάσεις:

1. Συζητήθηκε η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα εκδοθεί φέτος και αφορά οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του Ερασιτέχνη, μέσω της αγοράς εισιτηρίου διαρκείας και των απλών εισιτηρίων για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

2. Συζητήθηκε και αποφασίστηκε η στρατηγική δέσμευση του Ομίλου ούτως ώστε τα τμήματα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με τη στήριξη όλων των παραγόντων και φυσικά του λαού του ΠΑΟΚ.

3. Συζητήθηκαν επίσης θέματα χορηγιών, ειδικότερα χορηγιών που θα συνδέονται με την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ.

4. Μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 02-06-2025, ανακοινώθηκε ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι παρών και με τη στήριξη του κόσμου του θα κάνει τα πάντα για το νέο γήπεδο. Δεχθήκαμε πιέσεις να βρούμε επενδυτές για το νέο γήπεδο, γεγονός που μας ώθησε να ενεργοποιηθεί όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ και να βρεθεί επενδυτής, όπως ο Αριστοτέλης Μυστακίδης, που θα εισφέρει τα αναγκαία κεφάλαια για την ανέγερση του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Στη γραπτή του δήλωση, ο Αριστοτέλης Μυστακίδης επεσήμανε: «Είναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το σπίτι που του αξίζει. Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης με προδιαγραφές UEFA, αντάξιο της εκατονταετούς ιστορίας της ομάδας μας. Θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα μεγαλουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ και όλα τα τμήματα του ΑΣ».

Η υλοποίηση του έργου θα είναι τάχιστη και το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας στη Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο γίνεται τώρα πραγματικότητα.

Loading

Play